Beschrijving scheptoog

Onze mobiele scheptoog is geschikt tot ongeveer 450 personen. Met een minimum afname van 25 liter tot maximaal 90 liter ijs. Er kunnen tot 14 verschillende smaken in de scheptoog (indien dozen van 2,5L) 

Hij werkt op elektriciteit en kan gewoon ingestoken worden in een normaal stopcontact. Het geleverde ijs kan meteen in de scheptoog om dit op scheptemperatuur te bewaren. Gemakkelijk & snel!

Prijzen

Per liter ijs betaal je 15,00 euro. (incl. btw) Dit is inclusief hoorntjes, potjes, lepeltjes, suikerspikkels (discodip) en het gebruik van een ijsschep en benodigde materiaal.

De prijs voor het huren en het schoonmaken van de scheptoog is 80,00 euro. (incl. btw) Daarnaast rekenen wij een kilometervergoeding van 0,60 euro/km (excl. btw) met een minimumbedrag van 10,00 euro. (excl. btw)

Indien gewenst kan je er voor kiezen om je ijsjes door ons te laten scheppen (uiteraard mits vergoeding)

Heb je een groter feest gepland en wens je meer informatie? Stuur ons een e-mail voor een aangepaste offerte!

BESCHRIJVING tafelvitrine SCHEPIJS

Onze tafelvitrine heeft een maximum capaciteit van 15 liter. Dit is gelijk aan ongeveer 150 bollen ijs. Het aantal personen dat je kan bedienen, is dus afhankelijk van het aantal bollen per persoon. Er passen minimum 3 tot maximaal 6 verschillende smaken in de vitrine. We hanteren een minimumafname van 7,5 liter ijs.

Hij werkt op elektriciteit en kan gewoon ingestoken worden in een normaal stopcontact. Je laat hem best al een paar uurtjes op voorhand op temperatuur komen tot het moment dat je het ijs gaat scheppen. Gemakkelijk & snel in gebruik!

PRIJZEN

Per liter ijs betaal je 15,00 euro. (incl. btw) Dit is inclusief hoorntjes, potjes, lepeltjes, suikerspikkels (discodip) en het gebruik van een ijsschep en het benodigde materiaal.

De prijs voor het huren en schoonmaken van de vitrine is 45,00 euro. (incl.btw) Daarnaast rekenen wij een kilometervergoeding van 0,60 euro/km (excl. btw) met een minimumbedrag van 10,00 euro. (excl. btw) De tafelvitrine zelf ophalen is ook mogelijk.

Indien gewenst kan je er voor kiezen om je ijsjes door ons te laten scheppen (uiteraard mits vergoeding)

Interesse?

Heb je interesse in het huren van onze scheptoog en/of tafelvitrine? Vul ons contactformulier in of stuur een mailtje naar info@beanice.be met volgende gegevens:


– Wat je wil huren (scheptoog/tafelvitrine)
– Datum
– Adres levering & ophaling
– Gewenste smaken & grootte (2,5L of 5L)
– Facturatiegegevens

Bij het verhuren van zowel de scheptoog als tafelvitrine wordt een waarborg van 100 euro gevraagd. Deze wordt na het terugbrengen teruggestort. Indien er bij het terugbrengen onderdelen ontbreken, wordt hiervoor een compensatie aangerekend.